Ljetne lončarske i oblikovne radionice u ljetnoj rezidenciji „Lazzarini-Battiala“

Radionica koju provodimo jedinstveno je iskustvo koje se odvija u Martinskom (Sveti Martin) malom mjestu udaljenom 10 km od Labina u povijesnoj baroknoj palači Lazzarini-Battiala. Ovo je bila ljetna rezidencija posljednje plemićke obitelji Lazzarini-Battiala iz Labina.

Naš lončarski studio nalazi se u prizemlju, opremljen je sa 4 lončarska kola i radnim prostorom za ručnu oblikovanje i slikanje.

1. Jednodnevna radionica keramike za 2-6 osoba

Radionica će se održavati od 9:30 do 11:30, a na njoj ćete uz mentora naučiti osnove materijala, tehnike ručne izrade i rad na lončarskom kolu.

Cijena
49 € po osobi
djeca od 5-12 godina 39€
radionica za samo jednu osobu je 65€

Važna napomena: Minimalna dob djece sudionika je 5 godina, djeca moraju biti u pratnji barem jednog roditelja koji sudjeluje na radionici.

U cijenu je uključen materijal, alat i pregače te osvježavajuća pića, kava ili čaj.
Proizvode od gline koje izradite možete ponijeti, ali oni nisu pečeni pa su stoga lomljivi. Proizvodi od gline postat će keramički proizvodi nakon pečenja koje se obavlja 2 tjedna nakon njihove proizvodnje. Zatim vam možemo poslati te proizvode uz dodatne troškove dostave.

Rezervirajte radionicu min.2 dana unaprijed na:

2. Drugi dan radionice

Program je namijenjen polaznicima jednodnevne keramičarske radionice.

Drugi dan od 9:30 do 11:30 možete nastaviti vježbati na lončarskom kolu i naučiti kako dorađivati svoje proizvode te dobiti više savjeta za ručnu izradu…

Cijena
42€ po osobi za 2-6 osoba
Djeca od 5-12 godina 32 €
Radionica za samo jednu osobu 55€

Važna napomena: Minimalna dob djece je 5 godina, djeca moraju biti u pratnji najmanje jednog roditelja koji sudjeluje na radionici.

U cijenu je uključen materijal, alat i pregače te osvježavajuća pića, kava ili čaj.

3. Kreativni odmor sa smještajem u palači Lazzarini-Battiala

Pozivamo vas da odsjednete u jednom od naših opremljenih apartmana i jednostavno siđete niz stepenice i uživate u kreativnosti (info: www.sv-martin.com)

Možete birati između jednodnevne i dvodnevne radionice te čak dodati još jedan dan kreativnosti u našoj prekrasnoj palači.

Gdje se nalazimo?

Sveti Martin Kort 33, 52231, Nedešćina